w

Årets høydepunkt: UGGI Sommercamp

UGGI Sommercamp 2017 ble et varmt møte med maskoten UGGI. Over to dager i helgen gjennomførte Mørkved Sportsklubb UGGI Sommercamp 2017 i Misvær.

Nyheter
28.06.201709:48 Tomas Lønsetteig

De over 60 deltakerne hadde tatt turen til Misvær hvor samhold og lagarbeid på tvers av årskullene stod i høysete. Det store trekkplasteret ble selvfølgelig maskoten UGGI som klubbens medlemmer hadde ventet på i over et halvt år for å møte. 

UGGI vil vi møte flere ganger til høsten

Flere vil stifte bekjentskap med UGGI utover sommeren og til høsten. Da skal nemlig UGGI delta på en rekke arrangementer i regi av Mørkved Sportsklubb. Kanskje dukker UGGI opp når man minst venter det?

UGGI Sommercamp - en årlig tradisjon

Årets sommercamp ble klubbens første, men klubben ønsker dette som en fast årlig tradisjon for klubbens medlemmer i alderen 6-12 år. Klubben har en UGGI ballek gruppe for barn 4-5 år som samles til lek og moro med ball en gang i uken. Disse får mulighet å delta på UGGI Sommercamp det året de fyller 6 år. Vi ønsker at disse ungene skal ha noe å glede seg til når de er gamle nok til å delta.

Bygge relasjoner

Sammen med Byggesystemer Bodø laget vi slagordet, Best i lag for UGGI Sommercamp. Vi skal være Best i lag både på og utenfor fotballbanen. Vi ønsker at spillere og foreldre skal bygge relasjoner på tvers av årskullene. Dette gir verdiene våre grobunn til å vokse. Takket være Byggesystemer Bodø og deres engasjement har vi klart å løfte arrangementet og gjennomføre en vellykket sommercamp. 

Mer enn fotball

Mørkved Sportsklubb tilbyr fotballaktivitet i sitt ukentlige sportslige tilbud, men under sommercampen ønsker vi å la barn og ungdom få utfolde seg på flere arenaer. På programmet stod både hinderløype, byggeoppgaver, rebusløp og fekting. Allsidighet er viktig også for å utvikle fotballferdigheter, sosiale ferdigheter og relasjonelle ferdigheter.

Takk til alle bidragsytere

Vi ønsker å rette en stor takk til Byggesystemer Bodø som gjorde sommercampen mulig. Vi ønsker også å takke ressursteamet i Mørkved Sportsklubb for planleggingen og gjennomføringen av Uggi Sommercamp 2017. Ressursteamet har bestått av Sigrid Kristine Hansen Lønsetteig, Kathrine Rasch Moyo, Anniken Breivik, Gøril Tvenning, Marthe Josefsen Bakkemo. Tusen takk for fantastisk arrangement. Vi gleder oss til neste år! 

Lyst til å delta?

UGGI Sommercamp arrangeres for klubbens medlemmer i alderen 6-12 år, men gjennom vårt inkluderingsfond gir vi flere muligheter til å delta på UGGI Sommercamp og fotballaktivitet for øvrig. Kontakt oss i dag på medlem@morkvedsk.no