w

G-MAX vår samarbeidspartner

Mørkved Sportsklubb svært fornøyde med å ha inngått et samarbeid med G-MAX Bodø når det gjelder trening og fotballutstyr for klubbens medlemmer.

07.06.201715:33 Laila Lovise Johansen

Trening- og fotballutstyr 


G-MAX er Norges største og ledende sportskjede som har en historie på 100 år. Kjeden er tilgjengelig i hele Norge gjennom sine 150 G-SPORT butikker og 17 G-MAX varehus.


"G-MAX Bodø er godt fornøyde med å ha etablert et samarbeid med Mørkved Sportsklubb. Med dette samarbeidet er vi med på å realisere kjedens mål: å bidra til lystbetonte sportsaktiviteter og økt mestringsglede for alle uansett nivå og ferdighet sier Christoffer Strand som er klubbansvarlig i G-MAX Bodø".

Les mer om G-MAX og deres tilbud til idrettsklubber her.


Støtter vårt sosiale arbeid 

G-MAX Bodø støtter vårt samarbeid med venneklubben Mørkved Sportsklubb Zambia. De har blant annet bidratt med 50 nye draktsett til barna. Mørkved Sportsklubb erfarer at G-MAX Bodø yter god service, har prisgunstige tilbud, har et godt vareutvalg og god kompetanse innenfor trenings- og fotballutstyr. Vi håper på et langsiktig samarbeid med G-MAX Bodø når det gjelder barne- og ungdomsfotball og klubbens sosiale arbeid.