Barnefotball

Barnefotball 5 - 12 år

24.01.201714:45 Lars Nystadbakk

Lyst til å spille fotball i en annerledes og spennende fotballklubb?

Hva kreves av utstyr for å delta på fotballaktivitet i Mørkved Sportsklubb? 

For å spille fotball i Mørkved Sportsklubb trenger man fotballstøvler, leggskinn, treningstøy og fotball. Alt annet har klubben.

Du lurer kanskje på hva medlemskontingent og treningsavgiften dekker? 

Medlemskontingent og treningsavgiften dekker alle kostnader* knyttet til aktivitet i Mørkved Sportsklubb. Dette innebærer forsikringer**, leie av hall/bane, drakter (skjorte, shorts, ett par strømper), utstyr (kjegler, vester), deltakelse på turneringer og seriekamper.


*) Deltakelse på UGGI Sommercamp dekkes ikke av treningsavgiften.
**) Medlemskontingent dekker forsikringer for alle aktive spillere i klubben til den dagen de fyller 13 år.

Det beste med å spille fotball i Mørkved Sportsklubb

Det er meningsfylt: Mørkved Sportsklubb er mer enn fotball. Vi er opptatt av å skape mening både for våre medlemmer og samfunnet forøvrig. Bli med du også å skape mening!

Vi vet hvem vi er, hva vi står for og hvor vi vil: Klubben har en tydelig grunnfilosofi og er bevisst sitt samfunnsansvar.

Godt sportslig, faglig og sosialt innhold: Klubben har utarbeidet planverk for det sportslige, faglige og sosiale innholdet i klubben. Dette gir tydelig retning og klare rollefordeling og er gode forutsetninger for god kvalitet i det tilbudet klubben tilbyr.  

Ingen skjulte kostnader: I Mørkved Sportsklubb betaler du kun medlemskontingenten og treningsavgiften for å delta på fotballaktivitet. Vi har ingen ekstra kostnader for deltakelse i seriespill eller turneringer.   

Forutsigbare aktiviteter: I Mørkved Sportsklubb beslutter klubben hvilke turneringer de ulike årskullene skal delta på. Dette gir forutsigbarhet for dere som foreldre og skaper trygghet for ungene. 

Hvordan kan du bidra i Mørkved Sportsklubb?

Laget og klubben drives av frivillige, foreldre og søsken og andre som stiller opp uten lønn. Styret, daglig ledelse og trenere bruker mange timer i uken på arbeidet i klubben. Familie og spillere ønskes involvert og at de kan bidra med det de kan. Vi gjør en innsats sammen for at barn og ungdom skal ha et trygt, sunt og morsomt sted å være. 

Vi ønsker flere ressurspersoner tilknyttet klubben enten som trenere, ledere eller ressurspersoner innenfor andre områder. For øyeblikket er vi spesielt interessert å komme i dialog med deg som har erfaringer og kompetanse innenfor kommunikasjon, markedsføring, design eller økonomi. Har du annen relevant kompetanse og erfaringer som du tror er nyttig for klubben er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Kontakt oss på følgende e-post og fortell kort om deg og hva du kan bidra med: medlem@morkvedsk.no

Og til slutt