w

Bli med på sommerens høydepunkt!

UGGI Sommercamp - mer enn bare fotball

24.01.201714:45 Lars Nystadbakk

Mørkved Sportsklubb vil at klubbens verdier skal gro både på og utenfor fotballbanen. Vi inviterer derfor spillere født i 2010 og 2011, med foreldre og søsken, til å delta på klubbens første UGGI sommercamp.

Spennende aktiviteter over 2 dager! 

UGGI sommercamp skal bestå av varierte aktiviteter som vektlegger lek og glede for både små og store. Fotballaktiviteter skal det selvsagt være, men det er ikke det viktigste vi vil at barna skal få oppleve på campen. Det kan like gjerne være fellesskapet, nye vennerelasjoner, fektekonkurransen, lekene, den morsomme naturstien eller byggekonkurransen som gir barna de beste minnene fra campen.

Våre ungdomstrenere skal bidra

Klubben arbeider systematisk med å gi ungdom muligheter til å utvikle leder og trenerkompetanse. Derfor vil ungdomstrenerne også ha ansvarsoppgaver under campen i tillegg til voksenressurser i klubben.

Byggesystemer Bodø gjør det mulig! 

Vi er stolte og glade for at klubbens hovedsponsor, Byggesystemer Bodø bidrar for å kunne gjennomføre sommercampen i 2017. Vi håper det blir mange gode år fremover med Byggesystemer Bodø i ryggen.

Vi gir muligheter for lavinntektsfamilier å delta! 

Inkludering verdsettes høyt i Mørkved Sportsklubb. Vi ønsker å gi flere barn og unge mulighet til deltakelse i fritidsaktiviteter. Derfor ønsker vi å komme i kontakt med 2 lavinntekt familier i lokalmiljøet for å kunne invitere dem med (kostnadsfritt) på sommercamp, samt å kunne gi barna muligheter til å spille fotball i klubben.

Sommerens høydepunkt - når og hvor? 

Sommercampen er fra 24. til 25.juni 2017 i Misvær på Misvær skole. Vi overnatter alle på skolen. Påmeldingsavgiften er 550 kr for hver familie, uavhengig av antall familiemedlemmer. Summen dekker kost og losji. 

Påmelding

Påmelding og betaling skjer gjennom Spond.

Frist for påmelding er 24.mars 2017. 


Mer informasjon sendes ut etter påmelding.