w

Bli med på sommerens høydepunkt!

UGGI Sommercamp - mer enn bare fotball

24.01.201714:45 Sigrid Kristine Hansen Lønsetteig

Mørkved Sportsklubb vil at klubbens verdier skal gro både på og utenfor fotballbanen. Vi inviterer derfor spillere født i årskullene 2010 til 2013 med foreldre og søsken, til å delta på klubbens tredje UGGI sommercamp.

Spennende aktiviteter over 2 dager! 

UGGI sommercamp skal bestå av varierte aktiviteter som vektlegger lek og glede for både små og store. Fotballaktiviteter skal det selvsagt være, men det er ikke det viktigste vi vil at barna skal få oppleve på campen. Det kan like gjerne være fellesskapet, nye vennerelasjoner, fektekonkurransen, lekene, den morsomme naturstien eller byggekonkurransen som gir barna de beste minnene fra campen.

Bygge relasjoner

Sammen med Byggesystemer Bodø har vi laget slagordet, Best i lag for UGGI Sommercamp. Vi skal være Best i lag både på og utenfor fotballbanen. Vi ønsker at spillere og foreldre skal bygge relasjoner på tvers av årskullene. Dette gir verdiene våre grobunn til å vokse. Takket være Byggesystemer Bodø og deres engasjement har vi klart å løfte arrangementet og har som mål å gjennomføre nok en vellykket sommercamp. 

Mer enn fotball

Mørkved Sportsklubb tilbyr fotballaktivitet i sitt ukentlige sportslige tilbud, men under sommercampen ønsker vi å la barn og ungdom få utfolde seg på flere arenaer. På programmet stod både hinderløype, byggeoppgaver, rebusløp og fekting. Allsidighet er viktig også for å utvikle fotballferdigheter, sosiale ferdigheter og relasjonelle ferdigheter.

Sommerens høydepunkt - når og hvor? 

Sommercampen er 22. til 23 juni 2019 i Skjerstad. Vi overnatter alle på skolen. Påmeldingsavgiften er 700 kr for hver familie. Summen dekker kost og losji. 

Påmelding

Påmelding og betaling skjer gjennom Spond.

Frist for påmelding er 31. april 2019. 


Mer informasjon sendes ut etter påmelding.