Bli med på UGGI ballek?

Er deres barn født i 2016 & 2017 er dere velkommen til å bli med på ballek

16.02.201721:26 Tomas Lønsetteig

Till høsten starter vi opp med UGGI-ball lek igjen.

Vi lar barna ha det gøy med ball!

UGGI er navnet på klubbens maskot. UGGI gjenspeiler også verdisettet som klubben styres etter: utviklende, grensesprengende, glede og inkluderende. Klubbens tilbud for barn i alderen 4-5 år har vi valgt å kalle nettopp for UGGI ball-lek.

Hvorfor delta på UGGI ball-lek?

På trening opplever barna å være del av et fellesskap og ha det gøy sammen med hverandre. Barna får nye venner i nærmiljøet og lærer å ta vare på hverandre og samarbeide. I tillegg får de utfolde seg fyisisk i varierte lekpregede aktiviteter. Vi opplever at oppstart på skolen blir enklere når ungene kjenner hverandre fra før gjennom UGGI ballek. En kropp i form er også helt avgjørende for å forberede barna til skolen og andre arenaer. 

Barnas livsverden i fokus

UGGI programmet er tilrettelagt med lek og moro tilpasset barnas livsverden. Det handler om å være i aktivitet, se og lytte, observere, ta hensyn, utfoldelse, mestre og lære. I programmet har vi utviklet flere aktiviteter tilpasset denne aldersgruppen for eksempel "løvenes konge", "trolljegeren", "skatte øya", "gå tur med hunden". 

Hva må barnet ha på trening?

For å delta på UGGI ballek trenger man innesko, treningstøy, vannflaske og en ball.


Koster det mye å være med?

Det koster kun 500 kr å være med på ballek i ett år. Dette er fordelt på medlemsavgift (100,-), og treningsavgift 200,- per halvår.

Mer informasjon om tid og sted kommer i løpet av august.

, click to open in lightbox