Byggesystemer – vår superpartner

Mørkved Sportsklubb er stolte av å ha Byggesystemer Bodø som vår hovedpartner. Byggesystemer er et nordnorsk selskap med lang erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen og en av Norges største stillasentreprenører.

16.02.201722:09 Marthe Josefsen Bakkemo og Ingrid Roaldsen

Stillasentreprenør

Byggesystemer er spesialister på utleie og montering av stillas og sikre adkomstløsninger. Firmaet ble grunnlagt i 1975 og har over 40 års erfaring i bransjen.  Byggesystemer tilbyr følgende utleietjenester:

  • Lift. Tilhengermonterte, sakselifter, bomlifter og spesiallifter
  • Store og små bygg- og anleggsmaskiner. Fra gravere til håndverktøy
  • Containere av ulike typer til spise- og hybelbrakker
  • Arrangementer. Telt og annet nødvendig utstyr til store og små arrangementer

Les mer om Byggesystemer Bodø og deres tjenester her. 

Vi skaper verdier i lag

Byggesystemer Bodø og Mørkved Sportsklubb inngikk i 2017 et langsiktig samarbeid. For Byggesystemer Bodø er det viktig å bidra til å styrke lokalmiljøet i Bodø. Mørkved Sportsklubbs verdier og aktiviteter harmonerer i stor grad med Byggesystemers verdier. Både inkluderingsfondet, UGGI sommercamp og venneklubben i Zambia er samfunnsnyttige tiltak som både engasjerer og har stor verdi. "Vi ønsker derfor å bidra til at disse aktivitetene realiseres" sier daglig leder Rudi Johansen i Byggesystemer Bodø.

Byggesystemer Bodø gjør det mulig!

Vi er stolte over at Byggesystemer Bodø bidrar til at klubben kan arrangere UGGI sommercamp og UGGI Cup. Byggesystemer Bodø bidrar både økonomisk og med utstyr som de leverer og monterer. 

Byggesystemer Bodø tilbyr våre medlemmer gode priser på utleie av utsyr les mer om dette her.