w

Byggesystemer – vår superpartner

Mørkved Sportsklubb er stolte av å kunne presentere Byggesystemer Bodø som vår hovedpartner. Byggesystemer er et nordnorsk selskap med lang erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen og en av Norges største stillasentreprenører. Vi håper det blir mange gode år fremover med Byggesystemer Bodø i ryggen.

16.02.201722:09 Tomas Lønsetteig


Stillasentreprenør

Byggesystemer er spesialister på utleie og montering av stillas og sikre adkomstløsninger. Firmaet ble grunnlagt i 1975 og har over 40 års erfaring i bransjen.  Byggesystemer tilbyr følgende utleietjenester:

  • Lift. Tilhengermonterte, sakselifter, bomlifter og spesiallifter
  • Store og små bygg- og anleggsmaskiner. Fra gravere til håndverktøy
  • Containere av ulike typer til spise- og hybelbrakker
  • Arrangementer. Telt og annet nødvendig utstyr til store og små arrangementer

Les mer om Byggesystemer Bodø og deres tjenester her. 

Vi skaper verdier i lag

Byggesystemer Bodø og Mørkved Sportsklubb inngikk i 2017 et langsiktig samarbeid. For oss i Byggesystemer Bodø er det viktig å bidra til å styrke lokalmiljøet i Bodø. Mørkved Sportsklubbs verdier og aktiviteter harmonerer i stor grad med Byggesystemers verdier. Både inkluderingsfondet, UGGI sommercamp og venneklubben i Zambia er samfunnsnyttige tiltak som både engasjerer og har stor verdi. Vi ønsker derfor å bidra til at disse aktivitetene realiseres sier daglig leder Rudi Johansen i Byggesystemer Bodø.

Byggesystemer Bodø gjør det mulig!

Vi er stolte over at Byggesystemer Bodø bidrar til at klubben kan arrangere UGGI sommercamp. I 2018 arrangeres den for andre gang. UGGI sommercamp består av varierte aktiviteter som vektlegger lek og glede for både små og store. Les om vår årlige sommercamp her.

 

Hjelper vanskeligstilte barn i Zambia

Byggesystemer Bodø bidrar også med viktig støtte til barn og unge utenfor Norge.  Mørkved Sportsklubb arbeider i samarbeid med venneklubben Mørkved Sportsklubb Zambia med å gi barn i vanskeligstilte situasjoner mulighet til utvikling gjennom fotballglede og inkludering. Fra mai til juli i 2018 har hovedtrener Aaron Kuwangu fra MSK Zambia hospitert i seks uker i Mørkved Sportsklubb. Byggesystemer Bodø var med å realiserte dette ved å bidra med økonomisk støtte. Deres støtte gjør at Mørkved Sportsklubb kan bidra til mange positive øyeblikk for både barn i Zambia som vi håper kan utgjøre forskjell og fremme utvikling for barna på flere livsarenaer. Les mer om vår venneklubb her.