w

Årets høydepunkt: UGGI Sommercamp 2018

Snart er vi klare for sommerens eventyr: UGGI Sommercamp 2018. Over to dager gjennomfører Mørkved Sportsklubb og Byggesystemer UGGI Sommercamp 2018.

Nyheter
28.06.201709:48 Tomas Lønsetteig

I juni samles vi igjen til UGGI sommercamp hvor samhold og lagarbeid på tvers av årskullene står i høysete. Det store trekkplasteret blir selvfølgelig maskoten UGGI som klubbens nye medlemmer kan glede seg til å møte. 

UGGI Sommercamp - en årlig tradisjon

Årets sommercamp blir klubbens andre, og klubben har som ambisjon å gjøre dette stil en fast årlig tradisjon for klubbens medlemmer for de mellom seks og tolv år. I år vil det si for barna og deres familier i årskullene 2012,2011 og 2010. 

Bygge relasjoner

Sammen med Byggesystemer Bodø har vi laget slagordet, Best i lag for UGGI Sommercamp. Vi skal være Best i lag både på og utenfor fotballbanen. Vi ønsker at spillere og foreldre skal bygge relasjoner på tvers av årskullene. Dette gir verdiene våre grobunn til å vokse. Takket være Byggesystemer Bodø og deres engasjement har vi klart å løfte arrangementet og har som mål å gjennomføre nok en vellykket sommercamp. 

Mer enn fotball

Mørkved Sportsklubb tilbyr fotballaktivitet i sitt ukentlige sportslige tilbud, men under sommercampen ønsker vi å la barn og ungdom få utfolde seg på flere arenaer. På programmet stod både hinderløype, byggeoppgaver, rebusløp og fekting. Allsidighet er viktig også for å utvikle fotballferdigheter, sosiale ferdigheter og relasjonelle ferdigheter.

Hvor og når

I år arrangeres campen den 23. til 24.juni i Skjerstad, ved Skjerstad oppvekstsenter. Påmelding er sendt ut til alle de nevnte årskullene via appen Spond.  Frist for påmelding er 30.04.2018. 

Takk til alle bidragsytere

Vi ønsker å rette en stor takk til Byggesystemer Bodø som gjør sommercampen mulig. Vi ønsker også å takke ressursteamet i Mørkved Sportsklubb som nå er igang med  planleggingen og gjennomføringen av Uggi Sommercamp 2018. Ressursteamet består av Sigrid Kristine Hansen Lønsetteig, Kathrine Rasch Moyo, Anniken Breivik, Gøril Tvenning, Marthe Josefsen Bakkemo og Hege Cathrin Bohlin. Vi gleder oss til årets arrangement! 

Lyst til å delta?

UGGI Sommercamp arrangeres for klubbens medlemmer i alderen 6-12 år, men gjennom vårt inkluderingsfond gir vi flere muligheter til å delta på UGGI Sommercamp og fotballaktivitet for øvrig. Kontakt oss i dag på medlem@morkvedsk.no