Bli med å skap mening!

Mørkved Sportsklubb er en klubb med et sterkt samfunnsansvar og som fokuserer på å skape mening.

03.02.201709:29 Tomas Lønsetteig

Fotball er Norges største idrett med 2000 klubber som har 28.000 lag der unger fra 5 til 19 år spiller fotball. Fotball er kjent over hele verden og er en sport for hvor alle kan være med uansett hvor familien kommer fra eller hva man tror på. I Nordland er det registrert 82 klubber med 127 barnelag og 82 ungdomslag.

Nøkkelen ligger i vår visjon

Med så mange klubber og lag som allerede eksisterer, hvorfor er det da viktig at akkurat Mørkved Sportsklubb finnes? Svaret på dette spørsmålet ligger i vår visjon. Det handler ikke om soneforsvar og press på ballfører eller om å vinne turneringer og seriekamper. Det handler om drømmen om å skape noe større enn oss selv. Det handler om å utgjøre en forskjell og om å spenne en høyere himmel over det vi driver med.

Vi ønsker at barn og ungdom skal lykkes og trives! 

Mørkved Sportsklubb er en ideologisk klubb.Vi vet hvor vi skal, hvorfor vi er her og hva vi skal kjennetegnes ved. Vår misjon er å utvikle mennesker slik at de lykkes og trives. Mørkved Sportsklubb er genuint opptatt av at mennesker skal lykkes og vi ønsker at alle skal oppleve mestring og læring så ofte som mulig. Da trives vi.

Dette er vår oppgave i livet og grunnen til at vi eksisterer.

Vår visjon er små øyeblikk – utvikling for livet. Mørkved Sportsklubb ønsker at alle som er i kontakt med klubben, enten som foreldre, spillere, trener, leder, frivillig eller som medlem, skal oppleve at klubben har bidratt til en positiv utvikling til deg som menneske. En utvikling som gir en ekstra ballast ellers i livet.

Mer enn bare fotball

Det viktigste er å ha det gøy med venner – alle er like mye verdt og alle behandles med samme respekt. Dette er vår ledestjerne. Misjonen og visjonen omfatter mer enn fotball. Vi ønsker å skape en utvikling for livet for alle mennesker som berøres av klubben vår.    

Våre 3 satsningsområder for et sterkt samfunnsansvar

Mørkved Sportsklubb arbeider aktivt innenfor tre kjerneområder:  

  1. Trener- og ledelsesprogram for ungdommer. 
  2. Arbeidsrettet trening gjennom å inkludere mennesker med nedsatt arbeidsevne i klubben. 
  3. UGGI Sommercamp med tilrettelegging for å utvikle sosiale ferdigheter og utjevne sosiale ulikheter.
Bli med å skap mening du også!

Kontakt en av våre ressursansvarlige og bli med å skap mening for deg selv og samfunnet rundt deg!

  • Kathrine R. Moyo, mob: 992 29 698
  • Sigrid K.H. Lønsetteig, mob: 913 60 459

Kathrine og Sigrid kan hjelpe deg med spørsmål knyttet til vårt samfunnsansvar og vårt sosiale arbeid i klubben. Ta kontakt med Kathrine eller Sigrid i dag og hør mer om hvordan du kan bidra!

Les mer om vårt samfunnsansvar

Små øyeblikk - utvikling for livet.