Mørkved Sportsklubb ønsker alle god jul og godt nytt år!

Mørkved Sportsklubb vil med dette ønske spillere, foreldre, trenere, ressurspersoner, sponsorer og samarbeidspartnere, ei riktig god jul. Vi ser frem til å møte dere alle i 2022 både på og utenfor fotballbanen.

Fotballaktivitet i nok et annerledes år

Nok et annerledes år går mot slutten. Mørkved Sportsklubb har likevel hatt fotballtreninger og ballek for barn og unge på Mørkved og Støver. Når vi for andre år på rad måtte avlyse klubbens høydepunkt, UGGI Sommercamp, valgte vi å lage vår egen internturnering, UGGI Cup. I strålende solskinn ble det spilt innbyrdes fotballkamper på Limyra med foreldre som ivrig heiagjeng. Ikke minst ble dette et sosialt høydepunkt der spesielt de yngste spillerne også fikk ta del i fellesskapet i Mørkved Sportsklubb. 

Seriespill og turneringer

Vår og høst ble det gjennomført seriespill for mange av årskullene. På tampen av året deltok Mørkved Sportsklubb med en rekke lag på EAT, MOVE, SLEEP turnering i Nordlandshallen. De eldste spillerne har også i løpet av høsten deltatt på futsalturneringer. 

Mørkved Sportsklubb ser frem til 2022

Mørkved Sportsklubb ser frem til et nytt år der Små øyeblikk - utvikling for livet skal skapes både på og utenfor fotballbanen. Klubben er avhengig av alle som stiller opp, enten det er som trenere, ledere, ressurspersoner, sponsorer og samarbeidspartnere, for ikke å glemme heiagjengen. Vi vil derfor rette en stor takk for til alle dere som gjør en innsats for Mørkved Sportslubb. 

Ståle Limstrand
God jul og godt nytt år ønskes fra Mørkved Sportsklubb