Tidenes UGGI Sommercamp!

Etter flere år med pandemi, kunne Mørkved Sportsklubb og samarbeidspartner Renta endelig invitere klubbens medlemmer og deres familier til UGGI Sommercamp på Skjerstad. I strålende solskinn fikk flere enn 70 barn og deres familier oppleve fellesskapet og dugnadsånden i klubben. For første gang måtte det legges inn egne bade-pauser for deltakerne.

Årets høydepunkt

UGGI som for barna er kjent som maskoten i klubben, representerer også klubbens verdier; Utvikling, Glede, Grensesprengende og Inkludering. For Mørkved Sportsklubb er UGGI Sommercamp årets store høydepunkt og arrangeres i tett samarbeid med en av klubbens samarbeidspartnere Renta. De bidrar stort med å sette opp telt, bord og benker, sponse premier til barna, i tillegg til at de er med på åpningen av sommercampen og gjennomføring av ulike aktiviteter.

Aktiviteter på tvers av årskullene

En av målsettingene med UGGI Sommercamp er å bygge relasjoner på tvers av deltakernes alder og kjønn, gjennom ulike typer aktiviteter. I strålende solskinn hadde barna ulike typer konkurranser i regi av RENTA, før det var tid for å sette opp leir på og rundt oppvekstsenteret på Skjerstad. For første gang, måtte det i år også legges inn egne bade-pauser i Skjerstadfjorden, slik at deltakerne kunne få kjølt seg ned.

På lørdagsettermiddag ble det spilt turnering, med lag satt sammen på tvers av alle årskullene i klubben. Mange av de yngre deltakerne satte stor pris på å få spille sammen med de eldre barna som de gjerne ser opp til. Søndag var det duket for mesternes mester-konkurranse, før alle barna fikk utdelt premier for deltakelsen på sommercampen.

Takk til alle som har bidratt!

UGGI Sommercamp har vokst til et å bli et stort arrangement og er derfor avhengig av at alle som deltar også bidrar i gjennomføringen. Det er ekstra gledelig i år hvor Norge feirer frivillighetens år, å oppleve at så mange gjorde sitt ytterste for at sommercampen skulle bli best mulig for alle deltakerne.

Mørkved Sportsklubb vil derfor takke alle som har bidratt med ressursgruppa vår i spissen. I tillegg vil vi spesielt takke vår samarbeidspartner Renta, uten dem hadde vi ikke kunne arrangert UGGI Sommercamp. Vi vil også takke Bodø Innebandyklubb for lån av vanter til 3-fotballbaner og Bodø Liftutleie for sponsing av hoppeslott. Også det lokale næringslivet på Skjerstad bidro, da i form av Lundal Nord som sponset burgere.

Ingrid Roaldsen
UGGI deltok også på sommercampen på Skjerstad
Ingrid Roaldsen
Alle danset "Bli med-dansen" under åpningen av UGGI Sommercamp 2022
Ingrid Roaldsen
De minste spiller turnering
Ingrid Roaldsen
På UGGI Sommercamp er det en rekke aktiviteter. I år hadde vi blant annet hoppeslott.
Ingrid Roaldsen
Klar for fotballturnering med lag satt sammen fra alle årskullene