Ny logo og profil

Da klubbens nye ansikt utad skulle designes falt valget på Seria. De har laget en morsom og fargerik løsning på vår grafiske profil, helt i tråd med våre ønsker og verdier.

Nyheter

Mørkved Sportsklubb har inngått samarbeid med Seria som leverandør på grafiske tjenester og web. 

Vi hadde et ønske om å vises godt blant mylderet av sportsklubber der ute. Med utgangspunkt i en sprek turkis fotballtrøye skulle vår nye grafiske profil utvikles. Klubbens styre hadde mange ønsker underveis; den skulle være både leken og fargerik, samtidig som den skulle være seriøs og stram samt ha en lett gjenkjenbar form og fargepalett. Samtidig var det viktig at våre verdier ble godt ivaretatt i prosessen.

Logoen består av et logosymbol i form av en M som kan brukes alene eller sammen med den typografiske delen av logoen. Det er utviklet logo til bruk på web og trykte flater, og vi har i tillegg fått designet en badge som er trykket på brystet på alle våre drakter. Vår maskot UGGI har også fått en sentral rolle med sin silhuett inne i M´en. Logoen har slått godt an og er godt likt blant våre medlemmer.

I tillegg til logo har vi retningslinjer på bruk av farger og typografi. Vi har nå tatt den i bruk på alle våre sosiale medie-kanaler samt på drakter, merge og hjemmeside. Vi håper du liker den like godt som oss. 

Eksempel på bruk av profil.
Eksempel på bruk av profil.