Gikk til topps i vårt første sluttspill!

Mørkved Sportsklubb deltok med flere lag i Stopp Volden-cup denne helga i Nordlandshallen. For første gang i historien kom ett av våre lag til sluttspill i årsklasse Gutter 13 år. Som om ikke det var nok, så vant MSK finalen og stod igjen som vinnere med pokalen høyt hevet.

Nervepirrende øyeblikk

Lørdag ettermiddag ble det klart at MSK sitt lag i Gutter 13-årsklassen var klare for sluttspill. Dette var et stolt øyeblikk i klubbens historie. Etter en nervepirrende kvartfinale mot Saltdalskameratene tidlig søndag formiddag var MSK klare for semifinale mot Bodø Glimt. Dette ble en enda jevnere kamp, der MSK utlignet rett før kampen var slutt. Kampen måtte dermed avgjøres på straffespark-konkurranse. MSK gikk seirende ut av denne også og var dermed klare for finale mot Innstranda idrettslag. 

Stolt heia-gjeng

En stor fan-skare av MSK-tilhengere møtte opp til finalen kl. 16. i Nordlandshallen for å heie frem guttene. Med høye heia-rop og vaiende MSK-flagg kunne MSK-guttene juble for 2-1 seier over Innstranda Idrettslag. Det var stolte foreldre, søsken, trenere, spillere og medspillere som kunne se at MSK for aller første gang i historien fikk en pokal for sine prestasjoner. 

Små øyeblikk - utvikling for livet

Dette må i alle høyeste grad sies å ha vært et stort øyeblikk i MSK sin historie. Som en av spillerne uttalte etter kampen "Nå må vi få oss et premieskap!". Vi vil benytte anledningen til å takke våre samarbeidspartnere Renta, Byggcon, Seria, Sport Outlet og Poweroffice som gjør det mulig for oss å oppleve "Små øyeblikk - utvikling for livet" - selv om dette så langt har vært et av de store øyeblikkene. 

Ingrid Roaldsen
Vinnere av Gutter 13!
Marthe Josefsen Bakkemo
Trenere og spillere med pokalen
Ingrid Roaldsen
Straffekonkurranse måtte til for å nå finalen
Ingrid Roaldsen
Heia-gjengen