Klubbdager hos Sport Outlet uka etter påske

Har overtrekksdressen blitt for liten? Trenger du en ny ytterjakke? Fortvil ikke. Uka etter påske kan du kjøpe alt av MSK sitt klubbtøy til 35 % rabatt på Sport Outlet på Hunstadsenteret.

Vel møtt til klubbdager

Vår klubbtøy-leverandør Sport Outlet på Hunstadsenteret inviterer klubbens medlemmer til å kjøpe klubbtøy 11.-15. april med 35% rabatt. Dette gjelder alle plagg fra Hummel som er i vår kolleksjon, deriblant overtrekksgenser med hette eller glidelås, overtrekksbukser og ytterjakker osv. Sport Outlet vil også kunne trykke på initialene dine på tøyet, i tillegg til MSK sin logo.

Selg eller gi bort brukt tøy på FB-gruppen vår

Dersom klubbtøyet er blitt for lite, men fortsatt kan brukes, så kan du selge eller gi dette bort på klubbens egen Facebook-gruppe Mørkved Sportsklubb  - kjøp og salg.

Dette gjelder også fotballsko,- strømper, leggskinner, UGGI-genser og annet utstyr som fortsatt kan brukes. 

UGGI-genser, lue eller kaffekopp?

Det vil også snart bli anledning til å bestillle UGGI-genser gjennom klubben. Vi vil legge ut beskjed på FB-gruppene og på nettsiden når det er klart for bestilling. 

Ønsker du å kjøpe lue eller kaffekopp med kaffeavtale, så kan dette gjøres ved å ta kontakt med webansvarlig@morkvedsk.no. 

 

 

 

Ingrid Roaldsen
Jakkene
Ingrid Roaldsen
Half-zip genser
Ingrid Roaldsen
Genser med hette
Ingrid Roaldsen
Overtrekksbukse
Ingrid Roaldsen
Ytterjakkene i bruk før seriekamp