Åpen trening for barn født 2017-2020

Vi inviterer alle barn født 2017-2020 på åpen trening mandag 11. september kl. 17:00-17:30 i Mørkvedbukta. Barna vil få prøve litt ballek og fotballaktivitet, samtidig som foreldrene får informasjon fra klubben om tilbudene som gis. Vår maskot UGGI kommer og deler ut is på slutten av treningen.

Prøv en trening!

I Mørkved Sportsklubb får alle muligheten til å prøve en trening eller to, før man melder seg inn i klubben. Ved skolestart i år, tilbyr vi alle barn født fra 2017-2020 om å komme på en felles åpen trening i Mørkvedbukta. Her vil barna få prøve litt aktivitet som tilsvarer UGGI Ballek og Fotball. Samtidig med at en av trenerne har aktivitet med barna, vil foreldrene delta på et kort informasjonsmøte. Her vil foreldrene få informasjon om tilbudene som gis, organisering av disse osv. 

Her kan du lese mer om UGGI Ballek.

Her kan du lese mer om fotballtilbudet.

Nyttig informasjon til nye medlemmer

Sitter du nå og lurer på hva koster tilbudene i MSK, når tid er det treninger og mye mer? Da finner du svar på mange spørsmål i denne nyhetssaken. 

Solidaritetsfondet inkluderer alle barn og unge

MSK har et eget Solidaritetsfond, slik at alle barn og unge kan delta i aktivitet i vår klubb. Det kan søkes om støtte til å dekke trenings- og/eller medlemsavgift, kostnader til å dekke klubbtøy mm. Dette er et lavterskel tilbud og man sender en enkel e-post til inkludering@morkvedsk.no dersom man har behov for støtte. Les mer om ordningen her. Husk at også andre klubber har denne ordningen. 

Ingrid Roaldsen
Åpen trening mandag 11. september kl. 17.
Ingrid Roaldsen
Fra og med førskolealder deltar barna i turneringer
Ingrid Roaldsen
Å få på premie på turnering er veldig stas