Historiens første UGGI cup

Lørdag 5. juni gikk historiens første UGGI Cup av stabelen på Limyra. Alle klubblagene deltok i Mørkved Sportsklubb sin egen turnering.

Fellesskap på tvers av årskullene

Endelig kunne Mørkved Sportsklubb samle alle sine medlemmer på UGGI Cup. På grunn av korona-pandemien, har klubben de to siste årene ikke kunne arrangere sitt årlige høydepunkt, UGGI Sommercamp. For Mørkved Sportsklubb er det viktig å gi medlemmene en følelse av tilhørighet og inkludering i et fellesskap. Klubben ønsker derfor å lage møteplasser der lagene kan møtes på tvers av årskullene.

Fotballglede

Alle barna fikk muligheten til å spille kamper innbyrdes, både mot samme årskull og de som var eldre og yngre. Fra de aller minste barna på 3-5 år som går på UGGI Ballek, til de eldste 11-åringene. Vår maskot UGGI sparket i gang første kamp og delte ut fargerike MSK-luer. Både store og små, både spillere og tilskuer storkoste seg på Limyra i strålende solskinn. 

MSK Zambia

Ansvarlig for vårt samarbeid med venneklubben i Zambia, Kathrine Rasch Moyo informerte alle om vår fadderordning, "Back to school-project", der familier i klubben bidrar med 200 kr i måneden. Dette gir barn muligheten til å gå på skole. I tillegg har klubben også flaskeinnsamlinger og får bidrag fra sponser til å gi barna i Zambia et fotballtilbud, kursing av trenere, utstyr og måltider. På UGGI Cup gikk overskuddet fra kafésalget på 10 000 kr til MSK Zambia. Vi fikk også rekruttert flere nye faddere til barn i Zambia. 

Ønsker din familie og bli fadder, ta kontakt med Kathrine Rasch Moyo på e-post kathrineraschmoyo@gmail.com 

Takk til alle som bidro!

Vi ønsker å takke alle som gjorde det mulig for oss å arrangere UGGI Cup. Dette var vår sponsor Byggesystemer, som bidro med premier til barna, samt utstyr til kafédrift. I tillegg fikk vi sponset mat av Coop Extra Bankgata og Bodø Innebandyklubb lånte oss vanter til fotballbanen for de minste. 

Ingrid Roaldsen
Pernille og UGGI
Ingrid Roaldsen
Felles åpning av UGGI Cup på Limyra
Ingrid Roaldsen
Kafételt sponset av Byggesystemer
Ingrid Roaldsen
De minste barna jubler for sin første medalje
Ingrid Roaldsen
Vemund Setså og Theo Sundberg nyter dagen på UGGI Cup
Ingrid Roaldsen
Barnehagelaget i aksjon
Ingrid Roaldsen
De store heier på de små