Samfunnsansvar

15.01.201720:52 Tomas Lønsetteig

Mørkved Sportsklubb vil at klubbens verdier skal gro både på og utenfor fotballbanen. For å få til dette arbeider klubben aktivt med et tydelig samfunnsansvar innenfor tre kjerneområder:  

1. Trener- og ledelsesprogram for ungdom

Mørkved Sportsklubb satser på ungdommen! Vi mener ungdommer er en ubenyttet ressurs innen fotball og vi ønsker å gi dem muligheter til å vokse og utvikle seg, enten som trenere eller ledere. Mestring og utvikling er to stikkord i vårt ungdomsprogram. Trener- og ledelsesprogrammet er modulbasert og gjennomføres i samarbeid med Nordland idrettskrets. For øyeblikket har vi 2 ungdomstrenere tilknyttet klubben på vårt G2010 og G2011 lag.  

Vi ønsker å gi flere ungdom mulighetene til å utvikle seg enten som trenere eller ledere. For å klare å gjennomføre dette er vi avhengig av et godt samarbeid med næringslivet i Bodø. Ønsker din bedrift å bidra til at flere ungdommer kan gis denne muligheten? Kontakt vår markedsansvarlig for å drøfte hvordan dere kan bidra. 

Les mer om vårt trener- og ledelsesprogram

2. Arbeidsrettet trening

Vi i Mørkved Sportsklubb er opptatt av å inkludere mennesker med nedsatt arbeidsevne i klubben. Det å kunne ha en jobb, er med på å gi et menneske en meningsfull tilværelse. Ved å engasjere oss på denne måten, tror vi at vi faktisk kan bidra til å hjelpe noen som står utenfor skole og arbeidsliv. For øyeblikket har vi 2 personer med ulike kompetanser og evner som er tilknyttet klubben gjennom samarbeid med NAV Bodø. Det gir mening for oss og for dem det gjelder. 

Ønsker din bedrift å bidra til at flere kan gis denne muligheten? Kontakt vår markedsansvarlig for å drøfte hvordan dere kan bidra. 

3. UGGI Sommercamp

Klubben har klare holdninger og jobber aktivt mot mobbing, rasisme, vold og rusmidler. Klubben er opptatt av at fotball er trygt og godt, morsomt og spennende, rusfritt og sunt – et sted der alle er velkomne – både voksne og barn. UGGI sommercamp er et årlig tiltak som gjennomføres av klubben. Sommercampen består av varierte aktiviteter som vektlegger lek og glede for både små og store. Fotballaktiviteter skal det selvsagt være, men det er ikke det viktigste vi vil at barna skal få oppleve på campen. Det kan like gjerne være fellesskapet, nye vennerelasjoner, fektekonkurransen, lekene, den morsomme naturstien eller byggekonkurransen som gir barna de beste minnene fra campen.  

Les mer om UGGI Sommercamp

Bli med å skap mening du også! 

Er du en engasjert foreldre som ønsker å bidra? Kontakt en av våre ressursansvarlige og bli med å skap mening for deg selv og samfunnet rundt deg!

  • Kathrine R. Moyo, mob: 992 29 698
  • Sigrid K.H. Lønsetteig, mob: 913 60 459

Kathrine og Sigrid kan hjelpe deg med spørsmål knyttet til vårt samfunnsansvar og vårt sosiale arbeid i klubben. Ta kontakt med Kathrine eller Sigrid i dag og hør mer om hvordan du kan bidra!