w

G-MAX vår samarbeidspartner

Mørkved Sportsklubb svært fornøyde med å ha inngått et samarbeid med G-MAX Bodø når det gjelder trening og fotballutstyr for klubbens medlemmer.

07.06.201715:33 Laila Lovise Johansen
Trening- og fotballutstyr 


G-MAX er Norges største og ledende sportskjede som har en historie på 100 år. Kjeden er tilgjengelig i hele Norge gjennom sine 150 G-SPORT butikker og 17 G-MAX varehus.


"G-MAX Bodø er godt fornøyde med å ha etablert et samarbeid med Mørkved Sportsklubb. Med dette samarbeidet er vi med på å realisere kjedens mål: å bidra til lystbetonte sportsaktiviteter og økt mestringsglede for alle uansett nivå og ferdighet sier Christoffer Strand som er klubbansvarlig i G-MAX Bodø".

Les mer om G-MAX og deres tilbud til idrettsklubber her.


Støtter vårt sosiale arbeid 

G-MAX Bodø støtter vårt samarbeid med venneklubben Mørkved Sportsklubb Zambia. De har blant annet bidratt med 50 nye draktsett til barna. Mørkved Sportsklubb erfarer at G-MAX Bodø yter god service, har prisgunstige tilbud, har et godt vareutvalg og god kompetanse innenfor trenings- og fotballutstyr. Vi håper på et langsiktig samarbeid med G-MAX Bodø når det gjelder barne- og ungdomsfotball og klubbens sosiale arbeid.

Hummel vår leverandør av spilledrakter 

Via G-max har vi opprettet et samarbeid med hummel. hummel leverer våre spilledrakter og overtrekkstøy. hummel er et dansk merke, grunnlagt i 1932. hummel selger sko og sprtsklær med dype røtter innen sportsgrenene fotball og håndball. 

hummel  har i likhet med Mørkved sportsklubb et sosialt engasjement som strekker seg ut over de danske landegrensene. hummels karma philosophy er "change the world trough sport".  

Gjennom årene har hummel igangsatt og støttet flere prosjekter som fokuserer på å forandre verden gjennom sport ved å støtte fattige og krigsherjede land. For hummel er sport mer enn bare fysisk aktivitet. De anser sport som et universelt språk, med styrke til å utjevne forskjeller i politikk, kultur, religion og tro. hummel støtter prosjekter flere steder i verden hvor fokus er på å gi mennesker mulighet til å drive med sin sportslige lidenskap.

Les mer om hummel på deres nettsider https://hummel.net/about-hummel