Kjøp klubbtøy hos Sport Outlet på Hunstadsenteret

Ønsker du å kjøpe overtrekksdress, ytterjakke eller fotballstrømper? Sport Outlet på Hunstadsenteret selger alt av klubbtøy til Mørkved Sportsklubb. De har også laget en egen utstilling utenfor butikken med vårt klubbtøy.

Klubbtøy

Spillerne hos Mørkved Sportsklubb får låne fotballdrakt til kamper. Øvrig klubbtøy slik som overtrekksdress, hoody, skalljakke og vinterjakke, kan kjøpes hos Sport Outlet på Hunstadsenteret. De trykker også logoen vår på klærne, samt initialene til spilleren som skal ha tøyet. Sport Outlet selger også fotballsko mm. 

UGGI-genseren

Mørkved Sportsklubb har også en egen UGGI-genser. Denne brukes av barna på UGGI-Ballek og ellers av foreldre og søsken m.fl. Genseren finnes i ulike farger og størrelser fra barn til voksen. UGGI-genseren selger Mørkved Sportsklubb selv og bestilling av denne gjøres 3-4 ganger i året. Følg med på klubbens og årskullenes Facebook-grupper for informasjon om dette. 

Kjøp og salg av brukt fotballtøy- og utstyr

Mørkved Sportsklubb har en egen Facebook-side for kjøp og salg av brukt fotballtaøy- og utstyr. Søk opp siden som heter Mørkved Sportsklubb - Kjøp og salg og bli medlem av gruppen. 

Ingrid Roaldsen
Kjøp klubbtøy hos Sport Outlet