MSK-spillere deltok på Futsal skole med FC Hulløy

Søndag 10. oktober inviterte FC Hulløy til futsalskole for barn i alderen 7-11 år. Mange MSK-spillere fra ulike årskull deltok på futsalskolen. MSK takker FC Hulløy for et godt gjennomført arrangement!

Futsalskole

Søndag 10. oktober inviterte Bodøs futsallag, FC Hulløy til futsalskole for barn i alderen 7-11 år. Tilbudet var gratis og ment som et lavterskeltilbud til alle barn og unge i Bodø. Futsalskolen ble gjennomført under ledelse av FC Hulløys nye hovedtrener, Gabriel Dias, som har profferfaring fra Barcelona. Tilbudet gis i samarbeid med Bodø kommune, NFF og Bodø idrettsråd.

I løpet av høstferien har FC Hulløy arrangert fire ulike typer futsalskoler, også en egen for jenter. Hensikten med tilbudet er blant annet å skape blest om gjennåpningen av samfunnet etter pandemien, men ikke minst å få igang barn og unge som har sluttet med futsal eller idrett. 

Tilbake til idretten

Futsalskolen er et tiltak i kampanjen Tilbake til idretten.

Kampanjen #tilbaketilidretten vil være ett av flere viktige bidrag i gjenåpningen av idretten, foruten gode rammevilkår og viktige strategiske prioriteringer fra myndighetene, kommunene og idretten selv. Målsetningen er å ha like høy deltakelse i 2022 som i 2019. Kilde Norges idrettsforbund. 

Futsal

Futsal er en internasjonal betegnelse på en type innendørsfotball og er verdens raskest voksende innendørsidretter. FIFA og UEFA har for flere år siden startet med egne mesterskap i futsal, både for landslag og klubblag på både dame- og herresiden. 

Steffen Elsbak
MSK-spillere på futsalskole med FC Hulløy i høstferien