Endelig turnering igjen!

Gjett om det var god stemning i Nordlandshallen når lagene til MSK endelig kunne spiller turnering igjen. Ekstra gledelig er det å se at de eldre spillerne bruker pausene i sine kamper til å heie fram de yngre spillerne på MSK.

I helga deltar MSK på PowerOffice Cup

PowerOffice Cup

Denne helga arrangerer IK Junkern PowerOffice cup for barn fra 6 til 13 år. PowerOffice som samarbeider med IK Junkern om turnering, leverer brukervennlige økonomisystemer til små- og mellomstore bedrifter. Også MSK benytter seg av dette økonomisystemet.

Mørkved Sportsklubb stiller med lag i alle årsklassene fra 6 år til og med 12 år. Kampene startet allerede fredag ettermiddag for de eldste barna og fortsatte gjennom lørdag og søndag.

De eldre heier frem de yngre

I MSK er det stort fokus på samhold på tvers av de ulike årskullene. Det er derfor ekstra gøy å se at når de eldre barna ikke spiller egne kamper, kommer de gjerne og heier fram de yngre spillerne. To av de som heiet frem de yngre spillerne var Ole Kristian Klaudiussen og Trygve Eiterjord. De spiller på 2013-årskullet og var ivrige tilskuere da de ett av av førskolelagene spilte sine kamper. 

Det beste er å spille kamp

I en av pausene tok vi en prat med Mathias Dahl-Blom som er 6 år og spurte hva han syntes om endelig å være på turnering. Mathias hadde det storartet på turnering og sa at det beste var når han ble byttet inn, og ikke måtte stå å se på de andre som spilte.

Ingrid Roaldsen
Mathias Dahl-Blom gleder seg til å bli byttet inn igjen
Ingrid
Det takkes for kampen
Ingrid Roaldsen
Ole Kristian og Trygve heier på de yngre på turnering
Ingrid Roaldsen
Kampen er i gang
Ingrid Roaldsen
Heia MSK!
Ingrid Roaldsen
Heia MSK!