MSK har hatt sine første hjemmekamper på nye Mørkvedbukta kunstgressbane

Årets seriespill er i gang. Flere av lagene hadde denne uka sine aller første kamper på nye Mørkvedbukta Kunstgressbane. Vi er så glade for at dette i all hovedsak skal være vår hjemmearena.

Mørkvedbukta kunstgressbane

Mørkvedbukta kunstgressbane ligger i tilknytning til nye Mørkvedbukta skole og barnehage. Mange av barna som har et tilbud i MSK går på denne skolen og bor i nærområdet. Mørkved Sportsklubb er derfor veldig glade for at de aller fleste av klubbens hjemmekamper i årets serie skal spilles nettopp her. Banen er allerede blitt et samlingssted for store og små og vi ønsker alle med og uten tilknytning til MSK til å komme og se på kampene som skal spilles nå i vår og til høsten. 

Seriespillet er i gang

Torsdag denne uka spilte to av lagene sine første hjemmekamper i Mørkvedbukta. Først ut denne ettermiddagen var G10 (gutter 10 år) som spilte kamp mot Finneid. Deretter var det klart for et skikkelig lokaloppgjør mellom Mørkved Sportsklubb og Innstranda idrettslags G12. Mørkved sportsklubb hadde kafésalg og det var god stemning blant de fremmøtte. 

Ingrid Roaldsen
Seriekamp mellom Mørkved Sportsklubb og Innstranda Idrettslag
Ingrid Roaldsen
G10 går gjennom dagens kamp mot Finneid
Ingrid Roaldsen
G12 feirer seier i årets første seriekamp