Hva slags fotballutstyr trenger egentlig barna?

Mange barn og unge velger bort idrett fordi det er for dyrt. Vi i MSK vil være med å forhindre dette med bygge ned barierer.

Det skal ikke koste for mye å spille fotball

MSK har fokus på å holde kostnadsnivået nede når det gjelder treningstøy og utstyr. Med det menes at det ikke er nødvendig å kjøpe de dyreste skoene, treningstøyet eller ballene til guttene. Det finnes gode nok sko og treningsklær til en rimelig penge. 

3 ting barnet må ha

For å spille fotball trenger guttene fotballsko, leggskinner og treningstøy. MSK sørger for at guttene får spilledrakt til kamper (shorts, strømper og trøye).

Men hva slags fotballsko skal man kjøpe?

Guttene trenger sko som er tilpasset det underlaget de trener og spiller på. Det betyr at de trenger et par sko for å spille på kunstgress, samt et par innesko til trening inne i sal.  

Alle med

Det er viktig for klubben at foreldrene følger våre råd. Slik kan vi sammen sørge for at fokus blant guttene i klubben blir på aktivitetene vi gjør sammen og ikke hva slags sko som er de beste. I tillegg er vi med på å skape en klubb der alle barn  i lokalmiljøet skal ha mulighet til å være med  -  det skal ikke være foreldrenes pengebok som skal bestemme om barna skal få spille fotball eller ikke.