Overskuddet fra UGGI Cup til MSK Zambia

10. september feiret Mørkved Sportsklubb Frivillighetens år med å arrangere UGGI Cup som en del av Idrettens dag i Bodø. Overskuddet fra kafésalget vil vi gi til vår venneklubb MSK Zambia. Se også den flotte UGGI Cup - the movie!

MSK Zambia mottar overskuddet fra kafésalget

Det var god stemning under de uhøytidelige fotballkampene som ble spilt på Mørkvedbukta denne lørdagen i september. Mange barn og deres familier valgte å ta turen innom oss denne dagen for å bli kjent med oss og for å ta del i fellesskapet i Mørkved Sportsklubb. Kafésalget ble godt besøkt og overskuddet av midlene skal vi gi til vår venneklubb i Zambia som tilbyr fotballaktivitet for flere hundre vanskeligstilte barn og unge. 

UGGI Cup 2022 - the movie

Fikk du ikke deltatt på UGGI Cup og opplevd den fantastiske stemningen, sett de brede smilene til barna, eller foreldrene som heiet fra sidelinja? Da kan du se den fine videoen som er laget fra UGGI Cup. Musikken i filmen er årets "Blime-sang" kalt "Den ene", fra NRK Super og plateselskapet Triplet Records.

Takk til alle som bidro!

Vi vil med dette takke alle som bidro; våre frivillige ressurspersoner, som planla og gjennomførte arrangementet, vår supersponsor RENTA for lån av telt og benker, midler fra Frivilligheten Norge og VÅR DAG og alle som bidro til en god opplevelse for store og små. Sist, men ikke minst vil vi takke de flotte ungdommene som stod i kaféen, bidro som dommere og i oppvarmingen til kampene denne dagen. Vi er superstolte av at også ungdommene ønsker å bidra med frivillig innsats. 
Marthe Josefsen Bakkemo
Ungdommene er jobber som frivillige i kaféen
Marthe Josefsen Bakkemo
UGGI kom selvsagt innom UGGI CUP
Marte Josefsen Bakkemo
Renta hadde lånt oss telt og benker til kaféen
Marthe Josefsen Bakkemo
De eldre barna hadde oppvarming med yngre barna