Julehilsen fra Mørkved Sportsklubb

Med filmen fra UGGI CUP 2022 ønsker vi alle ei riktig god jul! Vi vil også benytte anledningen til å takke alle som gjør slike øyeblikk mulig. I tillegg til filmen kan du lese en liten oppsummering av året som har gått.

Oppsummering av 2022

I 2022 fikk vi endelig gjennomført alle planlagte aktiviteter etter to år med pandemi. Det har vært regelmessige treninger innendørs og utendørs, seriespill og turneringer. Ikke minst har vi gjennomført klubbens egne arrangementer, UGGI Sommercamp og UGGI CUP. Begge deler ble gjennomført i godt samarbeid med vår hovedsponsor Renta. 

Milepæler

For MSK har 2022 vært fylt av flere historiske øyeblikk. I juli deltok klubben for første gang i en internasjonal turnering, Piteå Summergames. Dette året har MSK også fått et eget jetnelag. Sist, men ikke minst har MSK deltatt i et turneringssluttspill.

MSK Zambia

MSK har videreført det gode samarbeidet med vår venneklubb i Zambia. Blant annet har vi i år bidratt til at de har fått nye drakter. Flere familier i MSK er faddere for barn i MSK Zambia og sørger for skolegang. Vi ønsker oss flere faddere, så ta gjerne kontakt med klubben for mer informasjon. Her kan du se julehilsen fra MSK Zambia. 

Takk til alle som bidrar!

Alle våre aktiviteter drives 100% av frivillig innsats. MSK er stolte  av at så mange frivillige stiller på treningsfeltet hver uke, planlegger og gjennomfører seriespill og turneringer, arrangerer UGGI Sommercamp og UGGI CUP, lager kafé på seriekampene og administrerer klubben slik at det skapes Utvikling, Glede, Grensesprenging og Inkludering. Tusen takk til dere!

Takk til våre samarbeidspartnere!

Vi vil også takke våre samarbeidspartnere. Dere er alle viktige bidragsytere for MSK. Tusen takk til Renta som år etter år bidrar til å skape fantastiske opplevelser for klubbens medlemmer på UGGI Sommercamp og UGGI CUP. Vi setter enormt pris på engasjementet og viljen til å satse på en liten klubb. 

Takk til Byggcon, Power Office, Seria, Sport Outlet og Hummel som hver på sin måte bidrar til at MSK kan gi et fritidstilbud til barn og unge. 

GOD JUL!

Med dette ønsker vi alle en riktig god jul og et godt nytt år med mange små øyeblikk og store opplevelser!

Hilsen Styret i Mørkved Sportsklubb