Store øyeblikk på Sulland Nyttårscup i helga

Endelig ble det arrangert Nyttårscup i Nordlandshallen. MSK stilte lag i mange årskull og de store øyeblikkene lot ikke vente på seg.

Endelig nyttårsturnering

Hunstad FK og Innstranda Idrettslag arrangerte årets første turnering, Sulland Nyttårs Cup. Dette var en etterlengtet turnering som på grunn av pandemien ikke har vært arrangert siden 2020. Turneringen hadde 199 påmeldte lag og det ble spilt flere enn 400 kamper. MSK stilte lag i aldersgruppene fra 7 år til 13 år. 

Store øyeblikk

Det å delta på turnering er i seg selv et stort øyeblikk for både spillere, trenere, foreldre og søsken. For gutter 8 år var det et stort øyeblikk da de for første gang skulle spille 5'er fotball. En av spillerne uttalte: "Det var en veldig stor bane". 

MSK sitt jentelag (jenter 7 år) har siden oppstarten mer enn doblet antall spillere. I helgas turnering stilte dermed MSK med rekordmange jenter. For jentenes del oppsummerte en av fedrene Nyttårscupen slik: "Masse mål, masse idrettsglede og samhold med MSK jentelaget 2016". 

G13 vant sluttspillet

I ungdomsfotballen (fra 13 år) er det gruppespill og sluttspill. Gutter 13 tok seg hele veien gjennom gruppespillet, semifinale mot Innstranda Il og til finale mot Værangfjord Il. Etter å ha ligget under, snudde MSK kampen og vant til slut 4-3 til ellevill jubel fra spillere, trenere og heia-gjengen. 

MSK takker Hunstad FK og Innstranda Il og alle de frivillige for et godt arrangement!

Ingrid Roaldsen
Gutter 13 vant finale og mottok pokal
Ingvild Limstrand
Medaljer til gutter 8 år som spilte 5'er fotball