Gull i NorEngros Cup 2023

Turneringsåret fortsetter og i helgen deltok MSK i NorEngros Cup 2023 i Nordlandshallen. MSK deltok med lag i alderen fra 6 år til og med 13 år. For sistnevnte ble det gull i sluttspillet.

Turnering er alltid stas

NorEngros Cup har i likhet med mange andre arrangementer vært avlyst flere år pga. pandemien. I år kunne endlig IK Grand i Bodø endelig invitere til til NorEngros Cup 2023. MSK stilte med flere lag i mange årskull og et eget jentelag i 6-årsklassen. 

Til tross for at det ikke er lenge siden forrige turnering i Nordlandshallen, rapporterte foreldre og trenere at spillerne hadde god innsats, det ble scoret mange mål, og god stemning på sidelinja. 

Gull for gutter 13

For guttene som spiller i 13-årsklassen er det 3 kamper innledende kamper i gruppespill, før eventuelt sluttspill i kvart-, semi- og finale. MSK stilte med to lag i gutter 13 år og det ene laget tok seg hele veien gjennom gruppespillet, til sluttspill. Etter innledende kamper mot Hunstad FK, Innstranda Il og Junkeren IK, var det klart for kvartfinale mot Junkeren. I semifinalen møtte MSK Junkeren IK, før det ble finale mot Hunstad FK med seier 1-6 til MSK.

Takk til IK Grand

MSK vil takke IK Grand for et godt arrangement. Vi vil også takke alle trenere, spillere, foreldre og heiagjengen i MSK som tilbrakte helgen i Nordlandshallen sammen med spillerne våre.