Ny avtale med Sport Outlet

Mørkved Sportsklubb har fornyet avtalen med Sport Outlet på Hunstadsenteret om å levere klubbtøy og utstyr ut 2027. Dette er en gledelig nyhet for klubben og våre medlemmer og vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet.

Lokal tilhørighet

Mørkved Sportsklubb har i flere år hatt avtale med Sport Outlet på Hunstadsenteret om å levere klubbtøy fra Hummel. For klubben og våre medlemmer er det fantastisk at vi nå har fått til en ny og bedre avtale som strekker seg ut 2027. Mørkved Sportsklubb er stolt av å ha en lokal leverandør. Sport Outlet på Hunstadsenteret er lett tilgjengelig i vårt nærmiljø og bidrar til å gjøre klubben synlig. 

Et samarbeid som alle parter tjener på

Avtalen med Sport Outlet er også en avtale med AssistCo som leverer klubbtøy fra Hummel til Mørkved Sportsklubb. I følge styreleder Bjørnar Eggen, er det stas at en stor aktør som AssistCo ønsker å samarbeide med liten, lokal klubb i Bodø. 

Sport Outlet og Mørkved Sportsklubb samarbeider blant annet om rekrutteringsdagen på Hunstadsenteret i forkant av skolestart om høsten. I den forbindelse arrangerer Sport Outlet klubbdager der medlemmer i Mørkved Sportsklubb får kjøpt klubbtøy og utstyr til rabatterte priser.  Med økende antall medlemmer i klubben, betyr dette at Sport Outlet stadig vil få flere lokale kunder. 

Steffen Elsbak
Styreleder i MSK Bjørnar Eggen og daglig leder hos Sport Outlet Remi Kristiansen