Minner for livet på UGGI Sommercamp 2023

"Disse uforglemmelige dagene vil forbli i vårt minne for alltid" sa mor til flyktningbarna som deltok på UGGI Sommercamp på Skjerstad i helga. Takket være vår supersponsor Renta ble UGGI Sommercamp 2023 en stor suksess!

Årets høydepunkt i Mørkved Sportsklubb

24.-25. juni 2023 gikk UGGI Sommercamp av stabelen på Skjerstad oppvekstsenter. Flere enn 170 barn, unge og voksne deltok i uhøytidelige konkurranser inspirert av Mesternes Mester, fotballspilling med lag satt sammen av ulike årskull, og ikke minst disco på kvelden. Selvsagt dukket også vår maskot UGGI opp, til stor begeistring for små og store.

Inkludering av Ukrainske flyktninger

UGGI Sommercamp 2023 ble ekstra spesiell i år ettersom en av familien som deltok kom til Norge som flyktninger fra Ukraina tidligere i år. Barna har i året som har gått hatt fotballaktivitet i regi av Mørkved Sportsklubb og ble selvsagt også invitert til sommercamp. For både mor og barn, ble dette en stor opplevelse. Barnas mor var meget takknemlig for å kunne delta, til tross for at dette var første gang hun og barna overnattet i telt ute i naturen. Et av barna ble imidlertid ganske lei seg, når det ble kjent at det kun var en overnatting, og ikke flere. Mor uttalte at "Jeg var veldig bekymret for hvordan alt ville gå. For første gang i livet planla vi å overnatte i telt. Uventet for oss, gav dette oss mange positive inntrykk og følelser. Disse uforglemmelige dagene vil bli i våre minner for alltid. Barna gleder seg til neste år".

Uten Renta, ingen UGGI Sommercamp

Vi er veldig stolte av vår hovedsponsor Renta, som hvert år prioriterer mye ressurser for at Mørkved Sportsklubb kan arrangere UGGI Sommercamp. Renta bidrar med et stort oppvarmet telt, benker og bord, alt sammen ferdig montert på Skjerstad, samt med utstyr til aktiviteter for barna og premier. På årets sommercamp hadde de til og med tatt med en lift som ble benyttet under en av øvelsene under Mesternes Mester.

Siden etableringen av Mørkved Sportsklubb har UGGI Sommercamp vært klubbens store høydepunkt. Arrangementet bidrar til å etterleve våre verdier, Utvikling, Glede, Grensesprenging og Inkludering. Dette skjer gjennom de aktivitetene som barna deltar i, og som foreldrene er med på å arrangere. Uten Renta sitt engasjement og bidrag, hadde ikke Mørkved Sportsklubb kunne gjennomføre UGGI Sommercamp.

Takk til alle som bidro!

Mørkved Sportsklubb vil takke alle som bidro til å gjøre UGGI Sommercamp 2023 til et flott arrangement for store og små. Spesielt vil vi takke Renta, uten dere, ingen sommercamp! I tillegg vil vi takke ressursgruppa i klubben som har planlagt sommercampen sammen med Renta og stått for gjennomføringen. 

Vi vil også takke Byggcon som sponser Mørkved Sportsklubb, samt Signal som gav sin tildeling i juni til UGGI Sommercamp. Takk til alle dere!

Takk også til Skjerstad Oppvekstsenter som hvert år lar oss få samle store og små i Mørkved Sportsklubb til UGGI Sommercamp. 

Sist, men ikke minst vil vi takke alle foreldre og foresatte som har stått på og gjennomført aktiviteter sammen med egne og andres barn, laget felles måltider, rigget og ryddet. Dette er et arrangement der hver og en av dere er viktige for at sommercampen kan realiseres hvert år, med stadig flere deltakere.  

Ingrid Roaldsen
Åpning av UGGI Sommercamp 2023 sammen med Renta
Ingrid Roaldsen
Ingrid Roaldsen
Ingrid Roaldsen
Ingrid Roaldsen
Ingrid Roaldsen
Ingrid Roaldsen