UGGI sommercamp

I samarbeid med vår hovedsponsor Renta, inviteres alle klubbens medlemmer og deres familier til sommercamp utenfor Bodø. På UGGI Sommercamp tilbys ulike aktiviteter, felles måltider og overnatting.

Klubbens årlige høydepunkt i samarbeid med Renta

Som medlem i Mørkved Sportsklubb kan du delta på klubbens årlige høydepunkt UGGI Sommercamp. UGGI Sommercamp er oppkalt etter vår maskot UGGI og våre verdier; Utvikling, Glede, Grensesprenging og Inkludering. UGGI Sommercamp handler nettopp om å gi alle som deltar en opplevelse av å være en del av et fellesskap og få mulighet til å delta i aktiviteter som gir mestring og utvikling.

Aktivitetene er tilpasset deltakerne og gjennomføres på tvers av årskullene. Vår hovedsponsor Renta bidrar både i planlegging og gjennomføring av UGGI Sommercamp sammen med vår egen ressursgruppe. 

Starten på sommerferien

UGGI Sommercamp arrangeres over to dager på Skjerstad utenfor Bodø samme helg som grunnskolene tar sommerferie. Deltakerne kan overnatte på oppvekstsenteret på Skjerstad eller i telt o.l. Alle måltidene inntas i fellesskap. Det sosiale på UGGI Sommercamp gjennom felles overnatting og bespisning er vel så viktig som aktivitetene som arrangeres. 

UGGI Sommercamp arrangeres neste gang 24.-25. juni 2023.

Les mer om UGGI Sommercamp 2022 her.

Marthe Josefsen Bakkemo
Rudi, daglig leder i Renta Bodø, arrangerte aktiviteter for deltakerne
Ingrid Roaldsen
Felles "Bli med - dans" under åpningen av UGGI Sommercamp 2022