UGGI Cup 2023 - Åpen dag med Mørkved Sportsklubb

Lørdag 9. september kl. 11-13 inviterer MSK alle til å bli kjent med oss på UGGI Cup på Mørkvedbukta kunstgressbane. Ta med noen du kjenner, prøv ut fotballaktivitet eller hoppeslottet, og hils på vår maskot UGGI. Håper vi sees!

Gratis arrangement for barn og unge

Mørkved Sportsklubb ønsker å inkludere alle i våre aktiviteter og inviterer til UGGI Cup på Mørkvedbukta kunstgressbane lørdag 9. september kl. 11-13. 

UGGI Cup er vår uhøytidelige fotballturnering for alle som ønsker å spille fotball sammen med oss. Våre eldste spillere vil ha oppvarming før turneringen starter. Det spilles korte kamper med lag satt sammen på tvers av alder og kjønn. Alle som deltar får premie. 

For de yngste barna blir det hoppeslott. I tillegg blir det kafé med salg av mat og drikke, samt klubbeffekter. Alle inntektene fra kafésalget går til vår venneklubb MSK Zambia.

Se film fra fjorårets UGGI Cup her.

Åpen dag - en hel uke

Arrangementet er en del av Rekrutteringsuka til Bodø Idrettsråd (uke 36) der idrettslag inviterer alle som ønsker det, til å prøve ut aktiviteter til idrettslagene på sine hjemmebaner. Mørkved Sportsklubb inviterer til UGGI Cup og håper så mange som mulig vil komme og møte oss for å prøve ut og lære mer om de tilbudene vi gir til barn og unge. 

UGGI kommer - kommer du?

Vår maskot UGGI kommer selvsagt og hilser på alle deltakerne. Ta gjerne med noen du kjenner. Vel møtt!

Marthe Josefsen Bakkemo
UGGI Cup 2022
Marthe Josefsen Bakkemo
Kafésalg på UGGI Cup 2022