UGGI Cup

Mørkved Sportsklubb arrangerer årlig sin egen interne og uhøytidelige fotballturnering for klubbens medlemmer, men også for barn og unge som ønsker å bli kjent med klubben og det tilbudet vi gir. Bli med på en dag fylt av glede på Mørkvedbukta kunstgressbane.

På UGGI Cup heier alle på hverandre

UGGI CUP, oppkalt etter vår maskot UGGI og våre verdier (Utvikling, Glede, Grensesprenging og Inkludering), er Mørkved Sportsklubbs egne interne og uthøytidelige fotballturnering. Hensikten med arrangementet er å gi alle deltakerne en følelse av glede og inkludering i fellesskapet i Mørkved Sportsklubb. På UGGI Cup heier alle på hverandre. 

I tillegg er UGGI Cup et arrangement som er åpent også for de som ikke har et tilbud i klubben, men som ønsker å bli bedre kjent med det tilbudet som MSK gir til barn og unge.

Gratis å delta

På UGGI Cup lager vi kafé der vi selger mat og drikke, samt klubbeffekter. Inntektene fra kafésalget går til vår venneklubb i Zambia. Det er gratis å delta på UGGI Cup og alle barna får premie. UGGI Cup planlegges og gjennomføres av klubbens ressurspersoner med god hjelp fra foresatte, søsken m.fl.

UGGI Cup 2022

Årets UGGI Cup arrangeres 10. september på Mørkvedbukta kunstgressbane. Arrangementet i år er en del av feiringen av Frivillighetens år (Vår-dag arrangement) og i tillegg ett av arrangementene på Idrettens dag i Bodø som arrangeres av Bodø idrettsråd. Vel møtt mellom kl. 11 og 14. 

Ingrid Roaldsen
Åpning av UGGI Cup 2021 på Limyra
Ingrid Roaldsen
Premieutdeling
Marthe Josefsen Bakkemo
Kafé på UGGI Cup 2022