Renta – vår superpartner

Mørkved Sportsklubb er stolte av å ha Renta Bodø som vår hovedpartner. Renta er et nordnorsk selskap med lang erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen og en av Norges største stillasentreprenører.

Vi skaper verdier i lag

Renta Bodø og Mørkved Sportsklubb inngikk i 2017 et langsiktig samarbeid. For Renta Bodø er det viktig å bidra til å styrke lokalmiljøet i Bodø. Mørkved Sportsklubbs verdier og aktiviteter harmonerer i stor grad med Rentas verdier. Både inkluderingsfondet, UGGI sommercamp og venneklubben i Zambia er samfunnsnyttige tiltak som både engasjerer og har stor verdi. "Vi ønsker derfor å bidra til at disse aktivitetene realiseres" sier daglig leder Rudi Johansen i Renta Bodø.

Renta Bodø gjør det mulig!

Vi er stolte over at Renta Bodø bidrar til at klubben kan arrangere UGGI sommercamp og UGGI Cup. Renta Bodø bidrar både økonomisk og med utstyr som de leverer og monterer. 

Stillasentreprenør

Renta er spesialister på utleie og montering av stillas og sikre adkomstløsninger. Firmaet ble grunnlagt i 1975 og har over 40 års erfaring i bransjen.  Renta tilbyr følgende utleietjenester:

  • Lift. Tilhengermonterte, sakselifter, bomlifter og spesiallifter
  • Store og små bygg- og anleggsmaskiner. Fra gravere til håndverktøy
  • Containere av ulike typer til spise- og hybelbrakker
  • Arrangementer. Telt og annet nødvendig utstyr til store og små arrangementer

Les mer om Renta Bodø og deres tjenester her.

 

Marthe Josefsen Bakkemo
Rudi og Renta har aktiviteter for Mørkved Sportsklubb på UGGI Sommercamp 2022