Nyttig informasjon om Mørkved Sportsklubbs tilbud fra høsten 2022

Når og hvor trener de ulike gruppene i Mørkved Sportsklubb? Hvor mye dugnad må jeg som foresatt påregne hvis mitt barn skal delta i aktiviteter i regi av Mørkved Sportsklubb? Hva koster tilbudet som gis? Hvordan melder jeg mitt barn på? Kan vi delta på en prøvetrening? Hvem er UGGI? Dette og mye mer har vi forsøkt å gi svar på i denne saken.

Velkommen til Mørkved Sportsklubb!

Mørkved Sportsklubb, MSK, er et mindre idrettslag som gir tilbud til barn og unge som i all hovedsak tilhører skolekretsene til Mørkvedmarka skole og Mørkvedbukta skole. 

Alle som ønsker det er hjertelig velkommen til å prøve en trening sammen med oss. Send en e-post til medlem@morkvedsk.no. 

Hva tilbyr Mørkved Sportsklubb?

Vi har følgende tilbud til gutter og jenter:

  • Fotball til barn fra førskolealder til og med barn født i 2010.
  • UGGI Ball-lek til barn fra 3 - 5 års alder. 

I tilllegg vil alle som er med i Mørkved Sportsklubb få muligheten til å delta i klubbens årlige høydepunkt UGGI Sommercamp som arrangeres på Skjerstad første helga i skolens sommerferie. Mørkved Sportsklubb arrangerer også sin egen interne turnering kalt UGGI Cup. Barna som spiller aldersbestemt fotball deltar også i turneringer året igjennom. Hvilke turneringer som klubben stiller lag i, bestemmes av klubben. 

Les mer her om hva vi tilbyr.

Når og hvor er treningene?

Treningstidene under vil være gjeldende nå i sommerhalvåret. I vinterhalvåret vil MSK tildeles nye treningstider innendørs eller på de vinterbrøytede banene, og tidene vil da kunne endres. Følg med her på nettsiden og på vår FB-side www.facebook.com/morkvedsk  

Merk at det kan forekomme endringer. 

Fotball

Her finner du informasjon om treningstider og om fotballtilbudet. 

UGGI Ballek

Her kan du lese mer om UGGI Ballek og finne treningstidspunktene.

Hold oversikt i appen Spond

Trenerne benytter appen Spond for å invitere til trening og gjør det også enkelt for de foresatte å ha oversikt over treninger, kamper o.l. 

Hva koster det å delta i aktiviteter hos Mørkved Sportsklubb?

Her finner du en oversikt over hva de ulike medlemsskapene koster. 

Fritidskortet

Mørkved Sportsklubb er også med på ordningen kalt Fritidskortet som Bodø kommune har. Dette innebærer at barn og unge i alderen 10 til 13 år kan få betalt 800 kr for å delta i fritidsaktivteter. Les mer om Fritidskortet på Bodø kommunes nettsider.

Du kan også gå direkte til nettsiden Friskus og se hvilke tilbud Mørkved Sportsklubb og andre aktører har, og benytte deg av tilbudet. 

Mørkved Sportsklubbs Inkluderingsfond

I MSK har vi et eget inkluderingsfond som gir støtte til barn i lavinntektsfamilier for å sikre at også disse kan delta i organiserte aktiviteter i regi av Mørkved Sportsklubb. Dersom du har behov for støtte, send e-post til post@morkvedsk.no . Henvendelser om å benytte inkluderingsfondet behandles av den i klubben som er ansvarlig for inkluderingsarbeidet. 

Hvor mye dugnad må foresatte påregne?

Vi er stolte av at MSK drives utelukkende av frivillige og deres innsats. For å kunne gi et best mulg tilbud til barn og unge er det derfor nødvendig at foresatte bidrar som trenere og ressurspersoner i klubben. Imidlertid er det ingen påtvungne dugnader i MSK i form av salg av ulike produkter etc.

MSK ønsker at du som foresatt kan bidra med en eller flere enkeltoppgaver som du selv ønsker. Dette kan eksempelvis være å trene laget til barnet ditt, bidra med kake og kaffe til kafé på seriekamp, være en del av klubbens ressursgruppe som arrangerer UGGI Sommercamp, dele ut flyers i ditt nabolag, være ansvarlig for å bestille UGGI-genserne og mye mer. Ta kontakt på post@morkvedsk.no dersom du ønsker å bidra!

Treningstøy og-utstyr

Du kan kjøpe Mørkved Sportsklubbs overtrekksklær på Sport Outlet på Hunstadsenteret. I tillegg kan man kjøpe klubbens egne UGGI-gensere og luer gjennom klubben et par ganger i året. Dette annonseres på de ulike gruppenes FB-sider. Draktene som klubben bruker på kamp låner spillerne av klubben og blir levert ut på trening. Denne skal også returneres dersom barnet slutter i klubben. 

MSK og har også en egen Facebook-side for kjøp og salg av brukt tøy og utstyr. 

Hvem er UGGI?

UGGI er for de fleste i klubben kjent som vår maskot. Han dukker innimellom opp på treningene, på avslutninger og ikke minst når vi arrangerer rekrutteringsdag, UGGI Sommercamp og UGGI Cup. Viktigst av alt, UGGI sammenfatter våre verdier som vi forsøker å etterleve i alt vi gjør i MSK: Utvikling, Glede, Grensesprenging og Inkludering. 

Ingrid Roaldsen
Velkommen til Mørkved Sportsklubb!