Nyttig informasjon til nye og eksisterende medlemmer

Når og hvor trener de ulike gruppene i Mørkved Sportsklubb? Hvor mye dugnad må jeg som foresatt påregne hvis mitt barn skal delta i aktiviteter i regi av Mørkved Sportsklubb? Hva koster tilbudet som gis? Hvordan melder jeg mitt barn på? Kan vi delta på en prøvetrening? Hvem er UGGI? I denne saken, og på vår nettside, vil du få svar på dette og mye mer.

Velkommen til Mørkved Sportsklubb!

Mørkved Sportsklubb, MSK, er et klubbstyrt idrettslag i Bodø som gir tilbud til barn og unge som i all hovedsak tilhører skolekretsene til Mørkvedmarka skole og Mørkvedbukta skole.

Er du nysgjerrig på vårt tilbud? Kom gjerne på en uforpliktende prøvetrening. Send en e-post til medlem@morkvedsk.no. Treningene følger i all hovedsak skoleruten og vil etter planen starte opp i uke 34. 

Vil du bli medlem, gå inn på nettsiden og fyll ut skjema her.

Følg gjerne også Mørkved Sportsklubb på Facebook.

Hva tilbyr vi?

Vi har følgende tilbud til gutter og jenter:

  • Fotball til barn fra førskolealder til og med barn født i 2010
  • UGGI Ball-lek til barn fra 3-5 års alder

I tillegg kan du delta på vårt årlige store høydepunkt; UGGI Sommercamp som arrangeres første helga i skolens sommerferie og på vår egne interne turnering; UGGI Cup. Barna som spiller aldersbestemt fotball deltar også i turneringer året gjennom, samt i seriespill i sommerhalvåret. Hvilke turneringer som klubben deltar i, bestemmes av klubben. En oversikt over disse finner du på vår nettside under "Vi tilbyr" og "Turneringer og seriespill".

På vår nettside kan du lese mer om våre tilbud.

Når og hvor er treningene?

Vi har ulike treningstider i sommerhalvåret og i vinterhalvåret. Oppdaterte treningstider vil du finne på vår nettside under de ulike tilbudene. MSK bruker appen "Spond" for å invitere til trening, kamper osv. Appen gjør det enkelt for foresatte å holde oversikten. Last ned appen og bli med Mørkved Sportsklubb her: Spond invitasjon til MSK

 

Fotball

Her finner du informasjon om treningstider og fotballtilbudet.

Oversikt over kamper på turnering - Profixio

Informasjon om kampoppsett på turneringer, vil du finne ved bruk av appen "Profixio". Når appen er lastet ned vil du kunne søke opp den aktuelle turnering og finne din årsklasse og lag.

Profixio i Google Play: trykk her

Profixio i App Store: trykk her

Oversikt over kamper i seriespill - Min fotball

Informasjon om tidspunkter og steder for kamper i seriespillet, vil du finne i appen "Min Fotball"

Last ned "Min Fotball": her

UGGI Ball-lek

Her finner du informasjon om UGGI Ballek og tidspunkter for deres treninger.

Hva koster det å delta i aktivitet i MSK?

MSK har ulike typer medlemsskap med ulike priser. Her finner du en oversikt over hva de ulike medlemsskapene koster og hva de dekker. 

Medlemskontingent og treningsavgiften dekker alle kostnader*  knyttet til aktivitet i MSK. Dette innebærer forsikringer for aktive medlemmer, leie av hall/bane, drakter (skjorte, shorts, ett par strømper), utstyr som trenerne benytter på treningene, deltakelse på seriekamper og turneringer.

*Deltakelse på UGGI Sommercamp dekkes ikke.

Solidaritetsfond

Ingen barn og unge skal ekskluderes fra å delta i aktivitet pga. økonomi. MSK deltar derfor i Solidaritetsfond-ordningen med midler fra bl.a. Bodø Idrettsråd. Dette betyr at barn og unge som har behov for økonomisk støtte til aktivitet i Mørkved Sportsklubb, og evt. andre klubber i Bodø som har Solidaritetsfond, kan søke om dette. Les mer om ordningen, samt hvordan man søker her. Har du eller noen du kjenner behov for støtte, send e-post til inkludering@morkvedsk.no. Henvendelser behandles konfidensielt av MSK sin Inkluderingsansvarlig.

Dugnad

Vi er stolte av at MSK drives utelukkende av frivillige og deres innsats! For å kunne gi et best mulig tilbud til barn og unge, er det derfor nødvendig at foresatte bidrar som trenere og ressurspersoner i klubben. Imidlertid er det ingen påtvungne dugnader i MSK i form av salg av ulike produkter etc.

MSK ønsker at du som foresatt bidrar med en eller flere enkeltoppgaver. Dette kan være å være trener for laget til barnet ditt, organisere kafé på seriekamp, bake en kake til UGGI cup, være en del av klubbens ressursgruppe som arrangerer UGGI Sommercamp, bestille UGGI-genseren, dele ut flyers, og mye mer. Ta kontakt med noen i styret eller på e-post post@morkvedsk.no dersom du kan bidra med noe:) Husk at all frivillig innsats i MSK fører til et bedre tilbud til barn og unge i klubben.

Treningstøy og utstyr

Du kan kjøpe Mørkved Sportsklubbs overtrekksklær fra Hummel på Sport Outlet på Hunstadsenteret. I løpet av året inviterer Sport Outlet til medlemsdager og selger da klubbtøy til rabatterte priser. I tillegg kan man kjøpe klubbens egne UGGI-gensere, luer, capser osv. enten på klubbens arrangementer (seriekamper, UGGI Cup osv.) eller at det annonseres at dette bestilles.

Draktene som MSK bruker på kamp, låner spillerne av klubben og blir levert ut på trening. Denne skal returneres når man slutter i klubben.

MSK har også en egen Facebook-side for kjøp og salg av brukt tøy og utstyr.

Hvem er UGGI

UGGI er for de fleste i klubben kjent som vår maskot. Han dukker opp på treningene av og til, på avslutninger, og ikke minst når vi arrangerer rekrutteringsdag, UGGI Sommercamp og UGGI Cup. Viktigst av alt, UGGI sammenfatter våre verdier som vi forsøker å etterleve i alt vi gjør i MSK: Utvikling, Glede, Grensesprenging og Inkludering.

Hva er MSK Zambia?

Mørkved Sportsklubb har en venneklubb i Zambia som heter MSK Zambia. Samarbeidet bidrar til å gi å barn og unge i Zambia en bedre hverdag gjennom organisert fotballaktivitet og skolegang. Vi har gitt inntjening fra UGGI Cup til MSK Zambia og vi har flaskeinnsamlinger. MSK-familier i Bodø er blant annet faddere for barn i Zambia og betaler for at barn får skolegang. I tillegg bidrar MSK med utstyr, økonomisk støtte til kursing av trenere og annet som det er behov for i Zambia. Les mer om MSK Zambia her. Det finnes også en egen Facebookside Venneklubb i Zambia hvor vi blant annet annonserer flaskeinnsamlinger.

Kontaktpersoner

På nettsiden finner du en oversikt over kontaktpersoner i klubben.

Husk at du vil finne mye nyttig informasjon på vår nettside og at du alltid kan sende en e-post til post@morkvedsk.no og vi vil svare så raskt som mulig på dine spørsmål. 

 

UGGI sammen med to av spillerne i MSK
Draktene MSK har
Overtrekksklær hos Sport Outlet på Hunstadsenteret